HULMURSISOLERING

Mange ældre boliger er ikke ordentligt isoleret i hulmurene. En billig løsning på dette er at få lavet en hulmursisolering. En hulmursisolering er en billig måde at forbedre boligens evne til at holde på varmen. Dette reducerer dit varmeforbrug om vinteren, og dit behov for at bruge aircondition når det er en meget varm sommer. Disse er henholdsvis en gevinst for din varmeregning og elregning. Begge dele er i sidste ende en gevinst for din økonomi og for miljøet.

Hulmursisolering fungerer ved at der bliver udtaget sten i ydermuren i 1-2 meters interval, hvor der så bliver sprøjtet ISOVER granulat ind. Granulatet fordeler sig selv, hvilket gør det til et relativt ukompliceret indgreb. Efter at indblæsningen er fuldført, sættes de samme sten ind igen.

Hvis du ikke er klar over om du har isolering i din ydermur, kan vi også kontrollere det for dig.

AUTORISERET ISOVER INDBLÆSER

E. H. Isolering er autoriseret hos ISOVER, hvilket betyder at du får en attest når vi har udført hulmursisolering. Desuden er vi omfattet af en garantiordning, sådan at du er sikker på at vores arbejde overholde ISOVERs strenge standarder.

Vi arbejder i Amager, Herlev, Brønshøj, Hvidovre og Ballerup. Kontakt os og få en uforpligtende samtale, eller få stillet et tilbud.