LOFTS- OG KÆLDERISOLERING I KØBENHAVN

Opvarmning af dit hjem står for en betydelig del af dit samlede energiforbrug. I mange tilfælde, kan der derfor være store besparelser at hente ved efterisolering. Loftsisolering og kælderisolering kan give mærkbare besparelser i budgettet. Den granulat, der i dag anvendes til efterisolering er meget holdbar. Den kan holde hele dit hjems levetid, hvilket yderligere gør efterisolering til en fornuftig investering, der tjenes hjem efter få år.

Herudover er gevinsten for miljøet også betydelig. Hvis man fx anvender olie til opvarmning og desuden kun har 10 cm isolering på loftet, er det ikke usædvanligt at kunne få en årlig besparelse på 3.000 kr. Med årlige besparelser på flere tusinde kroner, tjener en loftisolering til eksempelvis 20.000 kroner sig hjem på mindre end 10 år!

Det er desuden vigtigt at sørge for, at der stadig er ventilation når loftet isoleres, eksempelvis ved at opsætte en fast kant langs kanten.

VI ER ERFARNE INDEN FOR ISOLERING AF LOFT OG KÆLDRE

Med mange års erfaring i branchen, har vi den fornødne ekspertise og kompetence til ikke alene at vurdere situationen, men også at kunne levere et godt stykke arbejde. Vi er medlem af Dansk Isolerings Garanti, derudover er vi ISOVER certificerede, hvilket betyder, at vores arbejde altid lever op til høje standarder sat af både ISOVER, Dansk Isolerings Garanti – og os selv.

Vi udfører efterisolering af lofter og kælderisolering i hele området omkring København. Kontakt os og få stillet et uforpligtende tilbud.