ETAGEADSKILLELSE KØBENHAVN

Mange kender ikke til betydningen, af at have korrekt isolerede etageadskillelser – En etageadskillelse er en kompleks størrelse, der stilles høje krav til. Etageadskillelsen skal være isoleret mod fugt fra f.eks. kældre og badeværelser, den skal være godt varmeisoleret, så der ikke slipper kulde fra f.eks. lofte og kældre ind i boligen, og desuden er der lovmæssige krav til lyd- og brandisolering. Lydisolering er særligt relevant i etageejendomme, hvor beboere ofte ikke er interesseret i at høre hvad deres overboer og underboer har gang i. Brandisolering er en vigtig del af, hvad en etageadskillelse og isolering af hulrum skal opfylde. En ordentligt etageisolering kan gøre forskellen på om en brand spreder sig imellem 2 etager, og derved gøre den afgørende forskel i en katastrofal situation – ikke alene kan det reducere den materielle skade, men også gøre forskellen for mennesker der bor i bygningen.

KONTAKT OS

Alle disse ting opfylder stenuld, som vi bruger. Det hjælper ikke alene til fugt- og varmeisolering, men virker også lyd- og brandisolerende. De kombinerede gevinster er omfattende. Vælger du E.H. Isolering til din opgave, kan du glæde dig over, at vi er medlemmer af Dansk Isolerings Garanti. Desuden er vi ISOVER certificerede, hvilket betyder, at du som kunde er garanteret arbejde, der lever op til høje krav stillet af Dansk Isolerings Garanti samt ISOVER.

Hos E. H. Isolering tager vi gerne en uforpligtende snak om dine muligheder for etageadskillelse eller isolering af hulrum – vi arbejder i hele København og Storkøbenhavn. Kontakt os og få en uforpligtende samtale og eventuelt et tilbud!