HULMURSISOLERING I KØBENHAVN

Bor du i en ældre bolig kan du risikere, at du slipper varmen ud grundet dårlig isolering af hulmurerne. Dette kan du dog komme billigt til livs ved at få foretaget en hulmursisolering. Efterisoleringen øger værdien af boligen da en veludført hulmursisolering holder bedre på varmen. Udover at nyde en laverer varmeregning, kan du også give dig selv et klap på skulderen – du hjælper nemlig også miljøet!

Hulmursisolering fungerer ved, at der bliver udtaget sten i ydermuren i 1-2 meters interval, hvor der så bliver sprøjtet ISOVER granulat ind. Granulatet fordeler sig selv, hvilket gør det til et relativt ukompliceret indgreb. Efter at indblæsningen er fuldført, sættes de samme sten ind igen.

Gratis isoleringstjek
Vi tilbyder i øjeblikket et gratis og uforpligtende isoleringstjek i hele København. Du kan læse meget mere om det lige her! Skal vi også komme ud at besøge dig?

CERTIFICERET ISOVER INDBLÆSER

E. H. Isolering er autoriseret hos ISOVER, hvilket betyder, at du får en attest, når vi har udført hulmursisolering. Desuden er vi, via vores autorisation, omfattet af en garantiordning, sådan at du er sikker på at vores arbejde overholde ISOVERs strenge standarder.
Herudover er vi medlem af Dansk Isolerings Garanti, hvilket yderligere sikrer vores kunder et veludført stykke arbejde.

Vi arbejder i hele København og Storkøbenhavn. Kontakt os gerne på 20 45 50 90, så vi kan tage en uforpligtende snak om jeres behov.