Hulmursisolering i Lyngby

Med efterisolering af loft og hulmur øges værdien af boligen da en veludført hulmursisolering holder bedre på varmen.

Optimer din bolig med en grundig hulmursisolering

Bor du i en ældre bolig? Så kan du risikere, at du slipper alt varmen ud grundet dårlig isolering af hulmurene. Dette kan du dog komme billigt til livs ved at få foretaget en hulmursisolering med vores isoleringfirmas hjælp. Hos E.H. Isolering tilbyder vi professionel hulmursisolering i Lyngby og København.  Med efterisolering af loft og hulmur øges værdien af boligen da en veludført hulmursisolering holder bedre på varmen. Udover at nyde en lavere varmeregning, kan du også give dig selv et klap på skulderen – du hjælper nemlig også miljøet!

Hvordan fungerer hulmursisolering?

Hulmursisolering fungerer ved, at der bliver udtaget sten i ydermuren i 1-2 meters interval, hvor der så bliver sprøjtet ISOVER granulat ind. Granulatet fordeler sig selv, hvilket gør det til et relativt ukompliceret indgreb. Efter at indblæsningen er fuldført, sættes de samme sten ind igen. Udover hulmursisolering kan vi også hjælpe med isolering af loft og kælder samt etageadskillelse.

Vi har flere års erfaring med husmursisolering i Lyngby, og tilbyder altid dig den bedste service.

Få et gratis isoleringstjek i Lyngby og omegn

Vi tilbyder i øjeblikket et gratis og uforpligtende isoleringstjek i hele Lyngby og København. Du kan læse meget mere om det lige her!

Certificeret ISOVER indblæser

E.H. Isolering er autoriseret hos ISOVER, hvilket betyder, at du får en attest, når vi har udført hulmursisolering med granulat af papiruld. Desuden er vi, via vores autorisation, omfattet af en garantiordning, sådan at du er sikker på at vores arbejde overholde ISOVERs strenge standarder. Vi arbejder i Lyngby, Virum, Gentofte og resten af Storkøbenhavn.

Få mere information om hulmursisolering

Er du interesseret i at høre mere om vores service i forbindelse med hulmursisolering? Kontakt os gerne på telefon 20 45 50 90, så vi kan tage en uforpligtende snak om dit behov. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris til dig. Du kan også skrive til os på e-mail ehisolering@mail.dk eller udfylde vores kontaktformular.

E. H. Isolering er ISOVER certificeret

Isolerings certificeret

Du kan spare mange penge ved at få dit hus isoleret med
Isover – et miljøvenligt, ubrændbart produkt uden sundhedsskadelige brandhæmmere eller ammoniumfosfat.

Vil du vide hvor meget, du kan spare så kontakt os idag!