Kælder- og loftisolering i Lyngby

Vi udfører efterisolering af lofter og kælderisolering i Virum, Lyngby, Gentofte og resten af København.

Spar store penge med kælder- og loftisolering

Vil du gerne spare penge på varmeregningen? Hos E.H. Isolering er vi både eksperter i kælder- og loftisolering, som giver dig store besparelser.

Opvarmning af dit hjem står for en betydelig del af dit samlede energiforbrug. I mange tilfælde, kan der derfor være store besparelser at hente ved efterisolering og hulmursisolering. Loftsisolering og kælderisolering kan give mærkbare besparelser i budgettet. Det granulat, der i dag anvendes til efterisolering, er meget holdbar. Den kan holde hele dit hjems levetid, hvilket yderligere gør efterisolering til en fornuftig investering, der tjenes hjem efter få år.

En klimavenlig løsning

Herudover er gevinsten for miljøet også betydelig. Hvis man fx anvender olie til opvarmning og kun har 10 cm isolering på loftet, er det ikke usædvanligt at kunne få en årlig besparelse på 3.000 kr. Med årlige besparelser på flere tusinde kroner, tjener en pris på loftisolering til eksempelvis 20.000 kr. sig hjem på mindre end 10 år!

Det er desuden vigtigt at sørge for, at der stadig er ventilation når loftet isoleres, f.eks. ved at opsætte en fast kant langs kanten.

Ekspertise indenfor kælder- og loftisolering i Lyngby og omegn

Med mange års erfaring med kælder- og loftisolering, har vi den fornødne ekspertise og kompetence til, ikke alene at vurdere situationen, men også at kunne levere et godt stykke arbejde. Derudover er vi Isover certificerede, hvilket betyder, at vores arbejde altid lever op til høje standarder og krav sat af  Isover– og os selv.

Vi udfører efterisolering af lofter og kælderisolering i Virum, Lyngby, Gentofte og resten af København.

Kontakt os i dag og hør mere om vores service

Vil du høre mere om loftisolering, vores priser eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 45 50 90 eller e-mail ehisolering@mail.dk. Alternativ kan du  benytte vores kontaktformular. Vi giver altid en god og billig pris og vi ser frem til at høre fra dig!

E. H. Isolering er Isover certificeret

Isolerings certificeret

Du kan spare mange penge ved at få dit hus isoleret med
Isover – et miljøvenligt, ubrændbart produkt uden sundhedsskadelige brandhæmmere eller ammoniumfosfat.

Vil du vide hvor meget, du kan spare så kontakt os idag!