Isolering af Vinduesbrystninger i København

Undgå at lukke kulden ind og få isoleret dine vinduesbrystninger! Vinduesbrystningen er det stykke væg, der findes mellem dit vindue og dit gulv. Det opleves tit, at denne del af en ejendom ikke er ordenligt isoleret, hvilket betyder, at varmen slipper ud under vinduet, og det bliver fodkoldt i din lejlighed.

I mange ældre lejligheder vil der være træfyldninger under vinduerne. Vi isolerer dine vinduesbrystninger ved at sprøjte isoleringsgranulat ind i vinduesbrystningen – på denne måde får vi lukket af for de passager, kulden ellers vil slippe igennem. Herefter lukker vi fint af igen, så man ikke vil kunne se, at der har været udført arbejde på din ejendom. Du vil hermed spare på varmeregningen, uden nogen synlig forskel!

Bestil et gratis isoleringstjek

Er du i tvivl om, hvorvidt at dit hjem er godt isoleret, så vil vi meget gerne hjælpe dig. Kontakt os i dag og lad os komme forbi og udføre et gratis isoleringstjek. Her gennemgår vi din ejendom og kommer med et bud på, hvordan vi kan foretage eventuelle forbedringer, der både kan holde dit hjem lunt og spare dig for unødvendige årlige omkostninger i varmeregninger.

E.H. Isolering er medlem af Dansk Isolerings Garanti og er derudover ISOVER certificerede – dette betyder blandt andet, at vi udfører arbejde, der lever op til standarder sat af Dansk Isolerings Garanti og ISOVER, desuden modtager du et certifikat på, at arbejdet er blevet udført.