Gratis isoleringstjek

Vores isoleringsfirma tilbyder gratis isoleringstjek hos kunder i Virum, Gentofte, Lyngby og resten af Storkøbenhavn.

Isoleringstjek – lukker du varmen ud? Lad os udføre et gratis og uforpligtende eftersyn af din isolering!

Er der fodkoldt i dit hjem? Det kan der være talrige årsager til. Uanset hvad, er det ubehageligt at gå rundt og fryse i ens eget hjem – og det er dumt at kontinuerligt betale for meget i varme og el på grund af en mangelfuld isoleringsløsning, der lader vind og kulde trænge ind i din bolig.

Vores isoleringsfirma tilbyder gratis isoleringstjek hos kunder i Virum, Gentofte, Lyngby og resten af Storkøbenhavn.

Der er ingen grund til at betale for meget

De fleste ved, at der kan være mange penge at spare på god isolering, men de færreste ved, hvorvidt deres eksisterende isolering slipper varmen ud. Din isolering er ikke til at se med det blotte øje, og der kan være mange forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til, hvad du “burde” betale i varmeregning. Det gør, at det er svært at vurdere ud fra din regning alene, om der er penge at spare. Det er dog ikke nogen undskyldning for at fortsætte med at smide unødvendigt mange penge efter el og varme.

Få en professionel fagmand til at komme forbi og lave et gratis isoleringstjek af din isolering – kan isoleringen forbedres vil du få glæde af et hjem, der holder bedre på varmen samt en lavere varmeregning. Er din isolering, som den skal være, har du ikke brugt en krone på at få det tjekket.

Har du penge at spare?

Når E.H. Isolering kommer ud til et isoleringstjek, går vi i dybden med din eksisterende løsning. Vi lokaliserer eventuelle fejl og mangler og vil i samme omgang kunne fortælle dig, hvad du skal have udført, såfremt at din isolering er mangelfuld. Vi vil give dig et uforpligtende tilbud, som du selvfølgelig er meget velkommen til at tænke videre over. Vi vil desuden give dig et overslag på, hvor mange penge du vil kunne spare på el- og varmeregningen, hvis du vælger at få efterisoleret.

Ring i dag  og bestil dit gratis isoleringstjek!

Find ud af hvorvidt du kan spare penge på isolering –  ring os op i dag på tlf. (+45) 20 45 50 90 og lad os aftale en tid, hvor vi kan komme forbi og give dig professionel vejledning omkring din isolering og dit energiforbrug. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit gratis isoleringstjek!

E. H. Isolering er Isover certificeret

Isolerings certificeret

Du kan spare mange penge ved at få dit hus isoleret med
Isover – et miljøvenligt, ubrændbart produkt uden sundhedsskadelige brandhæmmere eller ammoniumfosfat.

Vil du vide hvor meget, du kan spare så kontakt os idag!