Isover

Isover er som et af de eneste produkter på markedet ubrændbart, uden at være tilsat sundhedsskadelige brandhæmmere.

Isover isolering i København

Isover er populært som isoleringsmateriale

E.H. Isolering har mange års erfaring med isolering af af alt fra loft til kældrehulmure og vinduesbrystninger.

Gennem årene har vi lært, at det er meget vigtigt at anvende et fleksibelt materiale til isolering, da håndteringen og anvendelsen af materialet afhænger af, hvad man isolerer.

Vi vælger ofte at isolere med Isover, da det produceres i et utal af varianter. Vi kan derfor altid anskaffe og benytte det mest optimale til vores kunder.

Skal vi hulmursisolere, vil vi altid anbefale vores kunder at anvende Isover Granulat, som er et miljøvenligt produkt af glas, hvoraf 80 % er genbrugsglas. Granulatet blæses ind i hulmuren, og på grund af strukturen, er det et ganske fast produkt, der ikke synker sammen. Af samme grund er det også et populært valg til lofter, da Isover Granulat bliver liggende, hvor det er blevet udblæst.

Isover

Yderligere fordele ved isover!

Isover er som et af de eneste produkter på markedet ubrændbart, uden at være tilsat sundhedsskadelige brandhæmmere. Flere alternative isoleringsmaterialer har vanskeligt ved at leve op til kravene om både at være miljøvenlige, vandafvisende og ubrandbare – uden at skulle tilsættes hverken sundhedsskadelige brandhæmmere eller ammoniumfosfat.

Kan man selv gå i gang med at isolere?

Det vil vi ikke anbefale. Det kræver ekspertviden at udvælge det rigtige isoleringsmateriale, og at finde det til den rigtige pris. Ved at kontakte E.H. Isolering er du sikker på at få den rådgivning, som er afgørende for at kunne få en ejendom, der er isoleret på bedste vis. På den måde sikrer du, at den ikke er for kold om vinteren og ikke for varm i løbet af sommeren.

Tilbud og kontakt!

Vi kommer gerne ud og ser på jeres nuværende isolering, og giver gratis isoleringstjek af ejendommen. Ring til os allerede i dag på (+45) 20 45 50 90, så vi kan aftale et tidspunkt for, hvornår vi skal komme forbi.

E. H. Isolering er Isover certificeret

Isolerings certificeret

Du kan spare mange penge ved at få dit hus isoleret med
Isover – et miljøvenligt, ubrændbart produkt uden sundhedsskadelige brandhæmmere eller ammoniumfosfat.

Vil du vide hvor meget, du kan spare så kontakt os idag!