FAQ

Find svar på dine spørgsmål her.

Du kan læse vores FAQ her

For at gøre processen nemmere i jagten på den rette isolering har vi samlet de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde dit svar her, eller er du fortsat i tvivl om noget, er du altid velkommen til at ringe til på (+45) 20 45 50 90 eller skrive til os via email ehisolering@mail.dk eller vores kontaktformular.

Hvilken isolering er bedst?

Hvilken isolering der er bedst til lige præcis dit projekt afhænger af hvad, der skal isoleres. Ved hulmursisolering anbefaler vi Isover Granulat. Denne type isolering kan nemt blæses ind i hulmuren, og på grund af strukturen er produktet ret fast, og synker derfor ikke med det samme. Udover at det er ideelt at bruge til hulmursisolering, er det også et godt valg til lofter. Dette er på grund af, at det bliver liggende, hvor det bliver udblæst grundet den faste struktur.

Hvad er isolering lavet af?

Der er rigtig mange typer af isolering, og nogen er bedre til at bruge ved f.eks. isolering af loft end andre. Derfor  er det altid bedst at spørge til råds når man skal igang med et isoleringsprojekt. E.H. Isolering er altid klar til at hjælpe dig på rette vej i valg af isolering og svare på dine spørgsmål.

Hvilke krav er der til isolering?

Der er forskellige krav, alt efter hvilken form for isolering der skal benyttes, samt hvilket projekt der er tale om. Overordnet set skal isoleringen dog kunne klare brand og fugt, samt insekter. Isoleringen bør heller ikke indeholde nogen form for giftige stoffer eller andet skadeligt materiale.

Hvad er Isover Granualt lavet af?

Isover Granual er et miljøvenligt produkt produceret på glas, hvoraf 80% er genbrugsglas. Det er desuden ikke brændbart, og har som den eneste på markedet ikke nogen sundhedsskadelige brandhæmmere tilsat.

Hvad er fordelen ved Isover Granualt?

Foruden at være miljøvenligt, brandhæmmende og uden at være sundhedsskadeligt, er Isover Granualt også vandafvisende. Den faste struktur gør også, at det bliver liggende hvor det bliver blæst og synker ikke.

Kan jeg isolere selv?

At isolere kræver ekspertviden for, at man sikrer, at det rigtige isoleringsmateriale bliver udvalgt til lige præcis dit projekt. Desuden kan det være nemt at forvilde sig rundt i de mange priser, så ved at få den rette vejledning kan du også sikrer at få den bedst mulige pris. Du er altid velkommen til at kontakte os hos E. H. Isolering, hvis du har spørgsmål omkring din isolering.

Hvilke krav er der til efterisolering?

Efterisolering kan være en god ide, hvis varmeregningen er løbet løbsk, og det kræver ikke nogen byggetilladelse ved efterisolering af eget hus. Dog skal du være opmærksom på, at det er forpligtende at efterisolere ved renovering, ombygning samt tilbygning.

Hvad er forskellen på Isover og Rockwool?

Den største forskel er hvilket materiale, der er bliver brugt ved produktionen af de forskellige typer af isolering. Hvor Isover er produceret på glas – heraf 80% genbrugsglas – er Rockwool lavet på bland andet sten, der nedsmeltes og knuses til det opnår en fiberagtig karakter